Op 17 0ktober 1975 gingen Aart Bosman 1952 en Hannie Kamphuis 1955 met elkaar trouwen in Heerde op het gemeentehuis, wij hadden al een paar jaar verkering gehad met elkaar en waren inmiddels al gaan samenwonen in Beekbergen maar mijn ouders vonden dat wij moesten gaan trouwen want wat zouden de buren wel niet zeggen en de tante's en ooms niet te vergeten.

Dus toen zijn wij maar gezwicht voor de overmacht en gaan trouwen met elkaar, op 17-10-1975 stond iedereen klaar in het huis van Hannie haar ouders in Wapenveld ik moest door de trouwauto opgehaald worden uit het huis van Hannie haar zuster en zwager Jansje en Chris, maar helaas dat liet nogal op zich wachten de auto's moesten uit Apeldoorn komen en hadden onderweg enig oponthoud en er was toen helaas nog mobieltje en niet iedereen had toen nog telefoon.

Dus het duurde vrij lang allemaal, totdat mijn vader op een gegeven moment het woord nam en de verontrustende worden sprak 'ik denk dat Aart zich heeft bedacht echt een actie voor hem jullie hier en hij ergens anders' . Gelukkig reed toen net de trouwauto voor en kon de plechtigheid van start gaan, dat was dus voor veel aanwezige dus weer een opluchting want stel je eens voor die Aart had altijd iets aparts maar zelden iets goeds. Hieronder staat de trouwkaart afgebeeld.

Hierboven staan enkele foto'afgebeeld van de Bruiloft, wij beginnen met een foto van twee broers van Hannie Henk moet Gerrit in de auto zetten omdat Gerrit op zijn 16e jaar een dwarslaesie kreeg met een ongeluk op zijn werk. 2e foto, 3e, 4e en 5e foto ben ik met Hannie dan op de 6e foto zitten wij netjes te wachten op het gemeentehuis, Foto 7 en 8 zijn overzicht foto's van de aanwezigen foto 9 ringen om doen en op de 10e foto staat  Gerrit met zijn broer op de trap van het gemeentehuis, 

Gerrit moest helemaal van boven naar beneden worden getild dat was niet eenvoudig Henk had het naar boven alleen gedaan en naar benden hebben ze hem in de stoel laten zitten en met vier man naar beneden getild. 11e foto is van mijn vader en moeder en Astrid dochtertje van mijn zuster, foto 12 de getuigen Henk Kamphuis en Annemieke Bosman en dat is tevens de laatste foto