Aart en Hannie Bosman

Op 17 0ktober 1975 gingen Aart Bosman 1952 en Hannie Kamphuis 1955 met elkaar trouwen in Heerde op het gemeentehuis, wij hadden al een paar jaar verkering gehad met elkaar en waren inmiddels al gaan samenwonen in Beekbergen maar mijn ouders vonden dat wij moesten gaan trouwen want wat zouden de buren wel niet zeggen en de tante’s en ooms niet te vergeten.

Op deze foto staan van links naar rechts Jan Kamphuis de zusjes Jolanda en Karin Bosman dan Alida, Henry en Ariane Kamphuis en als laatste Astrid Bosman. Deze toen kinderen zijn nu allemaal 45 jaar ouder.

Dus toen zijn wij maar gezwicht voor de overmacht en gaan trouwen met elkaar, op 17-10-1975 stond iedereen klaar in het huis van Hannie haar ouders in Wapenveld ik moest door de trouwauto opgehaald worden uit het huis van Hannie haar zuster en zwager Jansje en Chris, maar helaas dat liet nogal op zich wachten de auto’s moesten uit Apeldoorn komen en hadden onderweg enig oponthoud en er was toen helaas nog mobieltje en niet iedereen had toen nog telefoon.

Dit was het echtpaar 25 jaar later

Dus het duurde vrij lang allemaal, totdat mijn vader op een gegeven moment het woord nam en de verontrustende worden sprak ‘ik denk dat Aart zich heeft bedacht echt een actie voor hem, en hij zit ergens anders feest te vieren’ . Gelukkig reed toen net de trouwauto voor en kon de plechtigheid van start gaan, dat was dus voor veel aanwezige weer een opluchting want stel je eens voor die Aart had altijd iets aparts maar zelden iets goeds. Het voorkwam in ieder geval een hoop stress en ellende onder de aanwezige. Hieronder staat de trouwkaart afgebeeld.

Hierboven staan enkele foto’s afgebeeld van de Bruiloft, wij beginnen met een foto van onze uitnodiging daarna kom ik na lang wachten voor de genodigden uit de trouwauto waar ik op mijn beurt weer lang op had moeten wachten, vervolgens geef ik het bruidsboeket aan Hannie onder toeziend oog van mijn vader vervolgens beurt Henk de broer van Hannie haar andere broer Gerrit in de auto dan zitten wij op het gemeentehuis te wachten op de dingen die gaan komen, vervolgens mogen de ringen aan de vinger geschoven worden, en als laatste nog effe tekenen bij het kruisje, dan mag ik Hannie nog even optillen daar heb nog pijn in mijn rug van, vervolgens de broers Henk en Gerrit Kamphuis dan een foto van Hannie haar vader en moeder samen met de ouwe ome Gait en dan mijn vader en moeder en als laatste nog even het nieuwe echtpaar Bosman.