Johan en Jenneke Bosman 51 jaar getrouwd vandaag

Vandaag 11 december 51 jaar geleden gingen Johan Aart Bosman en Jenneke van Weelden, in 1969 met elkaar trouwen in Herwijnen, nu vandaag 51 jaar later vieren zij dat ook weer in Herwijnen. Hierboven staat het kersverse echtpaar klaar voor de verplichte foto.

Johan is mijn oudere broer hij werd op 7 mei 1945 in Putten geboren en Jenneke werd op 8 april 1948 in Herwijnen geboren. Onze vader had besloten in 1964 om naar Herwijnen te verhuizen want dan kreeg hij promotie bij de politie dit nieuws werd niet direct met groot enthousiasme ontvangen in de familie het betekende nogal wat iedereen moest zijn weg gaan vinden in een andere omgeving, Johan zat toen nog in militaire dienst en zou daarna weer bij zijn oude werkgever gaan werken in Putten en dan de weekenden in Herwijnen komen, Annemieke de dochter in het gezin moest haar werk opzeggen en nieuw werk zoeken in Herwijnen en ik, ik moest naar een andere school eenmaal daar aangekomen ontmoete Johan, Jenneke en na een paar jaar zijn ze in 1969 getrouwd met elkaar. 

Die avond hing er een enorme dichte mist er zouden mensen vanuit Putten komen die hebben daar toen nogal een paar uur over gedaan voor ze in Herwijnen waren, bij aankomst konden ze haast gelijk weer omdraaien omdat ze pas tegen 11 uur ’s avonds binnenkwamen. Het zat echt na Utrecht potdicht van de mist zoals zij vertelde.

Johan is overleden op 29 mei 2021 in Herwijnen. De crematie was 4 juni in Beesd.